Na het eten nog nagenieten met een lekker toetje, maar is dat niet ongezond? Welnee! Met dit recept voor mangohangop kun je zorgeloos genieten.
Ingrediënten
1 mango
1 liter volle yoghurt
2 passievruchten
Garnering: pistachenootjes en tijmblaadje
Bereiding
Leg een schone kaasdoek of theedoek op een vergiet of zeef. Hang deze in een kom. Schenk de yoghurt in de theedoek en laat het vocht in 8 uur weglekken.
Schil de mango en snijd deze in blokjes. Houd de helft van de mangoblokjes apart en pureer de andere helft met een staafmixer.
Halveer de passievruchten, schep het vruchtvlees eruit en meng dit door de mangopuree.
Schenk laag om laag hangop en mangopuree in een mooi glas. Garneer eventueel met een tijmblaadje en een paar gehakte pistachenootjes.
Hallo Carien, wat geweldig dit ‘stoppen met snacken’!
Ik denk dat het veel mensen kan helpen.